butikkdata-30px
Butikkdata
POS
webshop-30px
Webshop
referanser
support
Kunde-
support
dibs-60x30
DIBS
kort
Norwegian English

Annonser:

Nettbåt båtutstyr
Alt til båten til hyggelige priser i vår webshop.
Gulv fra Bygg24.no
Norges ledende leverandør av parkett på nett!
Wild Supply
SirLoin Premium Økologisk Beef Jerkey
Hoverboard
Hoverboard og elsykler i stort utvalg til nettpris.
El-sykkel
En elsykkel fra elsykkeloutlet.no gjør det lettere å velge sykkelen fremfor bilen.

Gratis CMS

CMS er publiseringsløsning eller folkelig fortalt en løsning for å redigere websider. Programvaren ligger normalt på ditt eget domene, og du må selv oppdatere løsningen fra tid til annen.
Den mest populære er Joomla og Wordpress, men det finnes ogås langt enklere cms løsninger for deg som bare trenger å bytte litt tekst og bilder fra tid til annen.

Cutenews

Cutenews er enkel og gratis CMS som kan brukes til websider, nyhetssider og blogg. Svært enkel å bruke. Alle webhotell som støtter PHP kan bruke løsningen
Den bruker ikke database, kun tekstfil.

Enkel å innstallere. Du må kunne litt html og bruke FTP filoverføring. Løsningen egner seg for mindre websider. Den generere ikke meny, man må sette inn kode på hver enkelt side i html editor for å vise innhold. Likedan må man selv bygge menyen.


Last ned gratis: cutephp.com

Joomla

Verdens mest populære cms har alle tenkelige muligeheter. Den finnes flere tusen utvidelser. Mange gratis og noen kommersielle.
Joomla er gratis.

Løsningen er enkel å bruke om du ikke har veldig mye innhold og funksjoner. Bildegallerier er en lek, og kontaktskjema er innebygd.

Installasjon er enkel, men de malene som medfølger er dønn kjedelige. Heldigvis finnes det stort utvalg av maler å få kjøpt til en rimelig penge.

Last ned gratis: joomla.org


Web Norge kan bistå i å installere Cutenews, samt legge det designet du ønsker rundt.

Cutenews oppdateres ikke ofte, så du trenger ikke passe veldig på løsningen.
Web Norge kan bistå i å installere Joomla med det designet du ønsker. Videre kan du tegne support/brukeravtale med oss. Vi kan også ta oss av alt av oppdateringer.

Se våre Joomla maler.