butikkdata-30px
Butikkdata
POS
webshop-30px
Webshop
referanser
support
Kunde-
support
dibs-60x30
DIBS
kort
Norwegian English

Annonser:

Nettbåt båtutstyr
Alt til båten til hyggelige priser i vår webshop.
Gulv fra Bygg24.no
Norges ledende leverandør av parkett på nett!
Wild Supply
SirLoin Premium Økologisk Beef Jerkey
Hoverboard
Hoverboard og elsykler i stort utvalg til nettpris.
El-sykkel
En elsykkel fra elsykkeloutlet.no gjør det lettere å velge sykkelen fremfor bilen.

Gratis nettlagring

Lagring i nettskyen har tatt helt av. I stedet for å ta backup til en ekstern harddisk eller cd, så lastes filene opp på en server på Internett helt av seg selv.
Gratis nettlagring har sin begrensning. Dvs du får ikke allverdens plass. Dette er selvsagt fordi du skal oppgradere og betale for tjenesten. Men det er verdt det om du har mye bilder og dokumenter.

Dropbox

Verdens mest populære nettsky lagring er veldig bra. Du laster ned app for pc, nettbrett eller mobil og filene synkroniseres automatisk opp i nettskyen. Kopler du på flere enheter kan du synkronisere filene på alle sammen.
Gratis versjonen har 2 GB lagringsplass. Web: dropbox.com

Skydrive

Microsoft tilbyr 7 GB gratis lagring og er det beste alternativet for bilder. Bildene er store og fine, det lagres exif data fra kamera. Synkroniserer mellom pc, nettbrett, mobil, Xbox og Surface.

Web: skydrive.com

Jotta

Norsk tjeneste som gir 5 GB gratis nettlagring. Bedrifter får 10 GB. Det spesielle med Jotta er at du kan kjøpe ubegrenset lagring til en lav pris, og overføringshastigheten er lynrask!

Web: jottacloud.com

Mega

Kim Dot Com tar alt lengre. Han gir 50 GB gratis nettlagring med kryptering av filene dine. Privatlivets fred settes høyt. Du kan kjøpe opp til 4 TB plass og 96 TB båndbredde.

Web: mega.co.nz